top of page

Photo Gallery

Fotografering är är något som har varit min hobby väldigt länge. Jag älskar natur och leka med natur ljus, kontraster och färger.Min kamera är altid med mig. Det gör mig riktigt glad att kunna ta den fram och fånga något enkelt men ändå häftigt.

PEOPLE Porträtt, marknadsinriktad fotografering till reklam och tryck samt ute evenemang tycker jag är också väldigt häftigt. Att kunna fånga det unika i en person, att ta fram en känsla eller ett egenskap är väldigt spännande.

MÄKLARFOTOMarknadsinriktad fotografering av lägenheter, lokaler och hus inför försäljning. Vidvinkel foton,  detaljfotografering samt redigering av bildmaterial färdigt för publicering.  Naturljus, utrymme, balkong, utsikt, planlösning eller känslan ..vad är lägenhetens sälj-punkter?

PRODUCT Marknadsinriktad fotografering till reklam och tryck samt ute evenemang tycker jag är också väldigt häftigt. Att ta fram en känsla  är väldigt spännande och är oftast viktigast inom marknadsföring.

MIX PHOTO. Fotografering är är något som har varit min hobby väldigt länge. Jag älskar natur och leka med natur ljus, kontraster och färger.Min kamera är altid med mig. Det gör mig riktigt glad att kunna ta den fram och fånga något enkelt men ändå häftigt.

bottom of page