REFERENCES

"Hej Evgenia! Födelsedagsfesten blev jättebra. Och kan säga att alla blev väldigt avis och vi fick väldigt mycket frågor om vem som gjort det. Så vet inte hur många jag gett din hemsideadress till:) Och sist till oss. Vi är verkligen hur nöjda som helst. Vi visste att du var duktig. Men vi hade verkligen inte räknat med det resultatet:) Alla 4 är överrens om att vi måste göra det igen. Vi måste bara finna ett nytt tillfälle att göra det:) Så vi lär återkomma! Tack för allt och sedan tack för riktigt grymma bilder! /Christoph" Privat fest, Uppsala 

 

"Hej Evgenia! Tack snälla du för fantastisk jobb du gjorde :))) Helt underbart bra jobbat :)) Hörs snart!" Hälsningar, Sabina. Marc by Marc Jacobs Sthlm. 

 

"Hej Evgenia! Tack för idag! Vi blev jätte nöjda! Stor kram". Lorena (privat) 

 

"Hej Evgenia! Tack för igår! Alla är så nöjda. Du är bäst!". Christian, Bostadsförening 

 

"Hej Evgenia! Tack för ett väl utfört arbete! Studenterna var jätteglada för att vi hade ansiktsmålning i år igen och vi kommer att återkomma nästa år och boka er igen". Mvh, Sophie (KTH studenter SiljaLine resa) 

 

 

"Hej Evgenia! Tack för i lördags, vi är jättenöjda och tyckte att det fungerade mycket bra!" Mvh, Handelsbanken Högdalen 

 

Hej ! Tack för jobbet igår! Modellerna blev otroligt fina och vi var mycket nöjda! Mvh, Anna (BodyArt Privat fest, Djursholm) 

 

Hej hej! Jag hörde att det var massor av folk under eventet i Sigma den 5/5 vilket är superkul! Jag har också hört att du var fantastiskt duktig, vilken jag iof hade förväntad mig, men det är ändå kul att höra!! Ha en fortsatt toppendag och vi hörs snart igen! Mvh, Nisse (Event City AB) 

 

Hej och tack för en jättebra vecka. Både kunder, stora som små och personal har varit jättenöjda med de proffsiga målningar vi fått. Ditt trevliga sätt höll i sig hela dagarna trots hårt arbete många timmar. Hoppas att vi ses nästa år. Mvh, Carina R (Sigtuna Kommun) 

 

Hello Evgenia, I was so lucky to attend your presentation at the fashionwalk Mera Luna. You are so awesome - undisputable as artist - but whats more - even as model :-) I really like the energy and elan you show.  Greetings, Gerald O. (Mera Luna Festival, Tyskland)